Ons aanbod
Vorige | Volgende
Verhuurd

Tweede Tuindwarsstraat 7 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Uniek aanbod van een uptodate winkelruimte van ca.45m2 met een compacte, praktische berging aan de achterzijde. Gelegen op een van de drukste en gezelligste straatjes van de Jordaan. Hier bevindt zich een mix van unieke boutiques en een aantal van de stad’s leukste en populairste horeca-gelegenheden. De locatie kenmerkt zich door zeer hoge traffic, van zowel toeristen als locals. De enige...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
43 m²

Omschrijving

Uniek aanbod van een uptodate winkelruimte van ca.45m2 met een compacte, praktische berging aan de achterzijde.
Gelegen op een van de drukste en gezelligste straatjes van de Jordaan. Hier bevindt zich een mix van unieke boutiques en een aantal van de stad’s leukste en populairste horeca-gelegenheden. De locatie kenmerkt zich door zeer hoge traffic, van zowel toeristen als locals. De enige winkelstraat in Amsterdam met prachtig zicht op de Westertoren, is de aanloop naar de Westerstraat met wekelijks een populaire markt.

Een grote raampartij, ruime etalage en makkelijke entree bepalen de eerste indruk van dit karakteristieke object. Glas-in-lood ramen en andere authentieke details zijn bewaard gebleven. Recentelijk (2015) is de ruimte gerenoveerd, electriciteit, centrale verwarming en toilet / spoelruimte zijn aangepakt. De winkel is fris geschilderd en de houten vloer heeft een mooie, praktische white wash finish gekregen.

De hoogte van de winkel doet prettig aan, de indeling biedt mogelijkheden voor een apart atelier gedeelte, maar kan ook bijna volledig als winkelvloer benut worden. Door de grote raampartij aan de voorzijde en een (ventilatie) dakraam aan de achterzijde, is de ruimte fijn licht.
Deze winkelruimte is ingericht met onder andere : toonbank, midden-units, verlichtingsplan, pinautomaat, kassa, printer, mannequins, spiegels, koelkast, etc. De -alleszins redelijke- overnamesom is inclusief dit alles. De ruimte zal semi turn-key opgeleverd worden, je kunt hier binnen een week jouw winkel draaiende hebben zonder verbouwing en aanschaf van allerlei items voor je inventaris.

Ook bijzonder geschikt als bijvoorbeeld kantoorruimte (wijziging bestemming verantwoordelijkheid huurder).
Kortom; ben je op zoek naar een goede zichtlocatie, met hoge traffic, waar niet het prijskaartje van de inmiddels super bekende en daardoor bijzonder dure, winkelgebieden aan hangt? Maak dan gauw een afspraak op deze unieke stek en realiseer hier jouw plannen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
43 m²
In units vanaf
40 m²
Perceel
45 m²

Foto's