Over ons

De la Haye is een kleine makelaardij gevestigd aan de Prinsengracht in Amsterdam. Al sinds 1970 kunt u bij ons terecht voor de koop, verkoop, taxatie, verhuur en het beheer van woningen of bedrijfsruimten. Maar de eerste en belangrijkste bemiddeling is die tussen u en ons. Wij willen dat u zich op uw gemak voelt bij ons.

Ouderwets

Wij hebben het oude ambacht van makelaar nooit uit het oog verloren en zijn er trots op wanneer u ons ouderwets noemt. Wij geven u namelijk de tijd en aandacht die u bij het verkopen of kopen van een huis of bedrijfsruimte verdient. Om deze reden werken wij ook alleen in opdracht. Wij ontvangen graag onze courtage maar het doet ons een plezier te weten dat u profijt van ons heeft gehad. Daar ligt de echte winst.

Ons team bestaat uit twee volledig beëdigd makelaars en twee secretaresses. U bepaalt zelf of u met een mannelijke of vrouwelijke makelaar aan de slag wilt.

Wij bemiddelen vooral in woonhuizen, appartementen en monumenten in de Jordaan, aan de grachtengordel en in de rest van de Amsterdamse binnenstad. Maar ook in andere Amsterdamse wijken zijn we actief. Ons ‘wagenpark’ bestaat uit een fiets, een scooter en een auto, zodat we altijd snel bij u zijn als u ons nodig heeft.

Lid van Homeplan

Als lid van Homeplan doneren wij een deel van onze inkomsten aan de bouw van woningen voor de allerarmsten in de wereld. Zo dragen wij samen met onze klanten bij aan het welzijn van mensen die momenteel geen dak boven hun hoofd hebben. Kijk voor meer info over Homeplan op www.homeplan.nl.