Koop

Een huis kopen met de La Haye Makelaardij

Een woning moet goed voelen, net zo goed als een bedrijfspand dat moet. Dat is iets wat alleen u kunt beoordelen. Wel proberen wij u te koppelen. En op het moment dat u op slag verliefd wordt, zijn wij er om met een kritische blik te kijken naar de bouwkundige staat van het woonhuis of bedrijfspand en al die andere aspecten die er voor moeten zorgen dat wij met een gerust gevoel een bod namens u kunnen uitbrengen. Daarvoor betaalt u ons een courtage, maar over het algemeen verdienen wij dit voor u terug.

Onze aankoopservice


  • Opstellen zoekprofiel tijdens afspraak
  • Passend aanbod doorsturen
  • Woningbezichtigingen
  • Controleren bestemmingsplannen, milieuaspecten, omgeving en huidige en toekomstige courantheid woning of bedrijfspand
  • Advies en onderhandeling
  • Notariële begeleiding
  • Inspectie en levering

Wij bemiddelen in de aankoop van


Woningen
Een grachtenpand, een maisonnette of een benedenwoning; woonhuizen zijn er letterlijk in vele soorten en maten. Vooral in Amsterdam. Voordat we onze zoektocht starten, bespreken we uitvoerig welk type woning u op het lijf geschreven is.


Appartementen
Het merendeel van de Amsterdamse gebouwen is gesplitst in appartementsrechten. Veel panden in Amsterdam bestaan uit vier woonlagen. Het bovenste appartement betekent minder geluidsoverlast en meer licht, maar ook meer traplopen. Op de eerste en tweede woonlaag zijn de stookkosten vaak lager, en u bent er sneller. Wij nemen uw voorkeuren graag met u door.


Monumenten
Het centrum van Amsterdam heeft veel gebouwen die zijn aangewezen als rijksmonument. Zo zijn vele gebouwen aan de grachtengordel monumenten. Deze zijn aan regels gebonden voor herstel, onderhoud en restauratie, iets om rekening mee te houden als u een monument op het oog hebt.


Bedrijfsruimten
Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw bedrijf, dan is het handig eerst te bespreken aan welke technische en functionele eisen uw toekomstige bedrijfsruimte moet voldoen. Een passende ruimte voor uw bedrijfsdoeleinden scheelt een hoop geld, gedoe en ergernissen.


Wilt u via ons een huis kopen in Amsterdam?
Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op