Ons aanbod
Vorige | Volgende
Verhuurd

De Clercqstraat 20 hs Amsterdam

Dit bedrijfsobject is verhuurd

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Representatieve en lichte winkel/bedrijfsruimte van circa 44m² gelegen op de begane grond aan de levendige de Clercqstraat. Winkelruimte kenmerkt zich door grote glazen pui met ronding aan voorzijde, ruimte is hierdoor zeer goed zichtbaar en vangt veel licht. Winkelruimte bestaat uit een open ruimte, met aparte keuken en separaat toilet. De ruimte ligt nabij de Bilderdijkstraat. Indeling De winkel...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verhuurd
Opp winkelruimte
44 m²

Omschrijving

Representatieve en lichte winkel/bedrijfsruimte van circa 44m² gelegen op de begane grond aan de levendige de Clercqstraat. Winkelruimte kenmerkt zich door grote glazen pui met ronding aan voorzijde, ruimte is hierdoor zeer goed zichtbaar en vangt veel licht. Winkelruimte bestaat uit een open ruimte, met aparte keuken en separaat toilet. De ruimte ligt nabij de Bilderdijkstraat.
Indeling
De winkel bestaat uit een open ruimte met toonbank/counter. Hier bevinden zich twee was-units en twee kapspiegels. Aan de achterzijde ligt de keuken met compact keukenblok en voldoende bergruimte. Aan de rechterzijde bevindt zich het toilet.
Omgeving
De winkel/bedrijfsruimte bevindt zich in het drukbezochte en levendige buurt in Amsterdam Oud-West. In de directe omgeving bevinden zich diverse gelegenheden zoals winkels, cafés en restaurants.
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de winkelruimte is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed. Op loopafstand zijn de tram/bushaltes, hierdoor is een directe verbinding mogelijk naar onder andere Amsterdam Centraal Station, Station Sloterdijk en Amsterdam Oost. Ook per auto makkelijk te bereiken.
Huurovereenkomst : ROZ winkelruimte

Waarborgsom : ter grootte van 1 kwartaal huur.
Oplevering : in overleg
Huurprijs: EURO 1950 niet BTW belast


Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en overige voorzieningen.
Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming winkelruimte van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
44 m²
In units vanaf
44 m²
Perceel
46 m²
Energielabel
Klasse A

Foto's