Ons aanbod
Vorige | Volgende
Onder bod

Goudsbloemstraat 140 D AMSTERDAM

Deze woning is onder bod

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Licht en comfortabel appartement van 55m2 met een balkonnetje op het zuiden en een aparte berging op de begane grond. De woning werd in 2012 smaakvol verbouwd zodat er meer open ruimtes ontstonden in plaats van hokjes. ( scroll down for the english translation ) Het gebouw waar deze woning onderdeel van uitmaakt werd in 1985 gebouwd in opdracht van woningstichting Ymere. Het betreft een degelijk...

Kenmerken

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
1981-1990
Ligging
In centrum, in woonwijk
Energielabel
Klasse C

Omschrijving

Licht en comfortabel appartement van 55m2 met een balkonnetje op het zuiden en een aparte berging op de begane grond. De woning werd in 2012 smaakvol verbouwd zodat er meer open ruimtes ontstonden in plaats van hokjes.

( scroll down for the english translation )

Het gebouw waar deze woning onderdeel van uitmaakt werd in 1985 gebouwd in opdracht van woningstichting Ymere. Het betreft een degelijk gebouw met betonnen vloeren en metselwerk gevels. Bijzonder onderhoudsvriendelijk en goed geïsoleerd derhalve. In 2017 is er groot onderhoud uitgevoerd aan de daken en de gevels van het gebouw.

Deze woning is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar via een gezamenlijk trappenhuis. U heeft hier geen bovenburen en voor het platte dak is er toestemming van de VVE voor de aanleg van een dakterras. U dient als koper zelf nog wel een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente.

Indeling :
Entreedeur, zonnige woonkamer met open keuken welke voorzien is van een koelkast, gaskookplaat, oven, een vaatwasser en kastruimte. De woonkamer grenst aan het balkon van 2m2 gelegen op het Zuiden.
Een voormalige tweede slaapkamer is bij de woonkamer gevoegd. Het is uiteraard mogelijk om hier weer een wand te plaatsen en zo een tweede slaapkamer te maken.

De gang is deels open gemaakt en de slaapkamer aan de achterzijde van het gebouw heeft geen deur maar wel een werkplek, en een aparte ruime kast met de CV ketel.

Centraal in de woning is de badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, de WC en een ruimte voor de wasmachine en een droger. In de gang is ook nog een ruime opbergkast en door de gehele woning ligt een fraaie houten vloer.

Op de begane grond van het gebouw is er nog een eigen berging van ca.5m2.

De erfpacht is afgekocht tot 15 januari 2035 en de VVE wordt professioneel beheerd door Ymere. De bijdrage is 91 euro per maand en er is een meer jaren onderhoudsplan en een gezonde kasreserve.

Omgeving :
Het appartement ligt een rustig gedeelte van de Jordaan nabij de Lindengracht en Lijnbaansgracht. In de directe omgeving zijn er voornamelijk woningen maar op enkele minuten wandelen treft u alles aan wat de Jordaan zo prettig maakt om te wonen. De markt op zaterdag en op maandag, winkels, horeca, het Marnixbad en het openbaar vervoer ( tram en bus ) het is allemaal dichtbij.

******************************
Bright and comfortable apartment of 55m2 with a balcony facing south and a separate storage room on the ground floor. The house was tastefully renovated in 2012 in a way that more open spaces arose instead of cubicles.

The building where this house is part of was built in 1985 on behalf of the housing association Ymere.
It is a solid building with concrete floors and masonry facades. Especially maintenance-friendly and well insulated. In 2017, major maintenance was carried out on the roofs and facades of the building.

This property is located on the third floor and is accessible via a common staircase.
You have no upstairs neighbors here and for the flat roof there is permission from the VVE for the construction of a roof terrace. As a buyer, you still have to apply for a building permit from the municipality.

Layout :
Entrance door, sunny living room with open kitchen which is equipped with a fridge, gas hob, oven, dishwasher and cupboard space. The living room is adjacent to the balcony of 2m2 located on the South.
A former second bedroom is attached to the living room. It is of course possible to place another wall here and thus make a second bedroom.

The hallway has been partially opened and the bedroom at the rear of the building has no door but a workplace, and a separate spacious closet with the central heating boiler.

Central to the house is the bathroom with a walk-in shower, washbasin, toilet and a space for the washing machine and a dryer. In the hallway there is also a spacious storage cabinet and throughout the house is a beautiful wooden floor.

On the ground floor of the building there is a private storage room of approx.5m2.

The ground lease has been bought off until 15 January 2035 and the VVE is professionally managed by Ymere. The contribution is 91 euros per month and there is a more years maintenance plan and a healthy cash reserve.

Surroundings :
The apartment is a quiet part of the Jordaan near the Lindengracht and Lijnbaansgracht. In the immediate vicinity there are mainly homes but within a few minutes walking you will find everything that makes the Jordaan so pleasant to live. The market on Saturdays and Mondays, shops, restaurants, the Marnixbad and public transport (tram and bus) is all close by.

Kenmerken

Overdracht

Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
55 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
2 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
155 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui

Energie

Energielabel
Klasse C
Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
HR combi
Bouwjaar ketel
2012
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
L
Indexnummer
A22
Perceel
9562
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
 
 
Gemeente
Amsterdam
Sectie
L
Indexnummer
A35
Perceel
9562
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Ligging
In centrum, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden