Ons aanbod
Vorige | Volgende
Verkocht onder voorbehoud

Brouwersgracht 917 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Makelaar voor dit object

Omschrijving

Ruim en comfortabel vierkamer appartement van 118m2, aan de gracht, op de begane grond en eerste verdieping, met een balkon, een berging en een lift. Het appartement maakt deel uit van het fraaie complex "de Driehoeck" in de noordelijke Jordaan nabij de Haarlemmerstraat, de Lindengracht en de Noordermarkt. Dit appartement verkeert in een uitstekende staat, de badkamer en WC zijn recent gerenoveerd...

Kenmerken

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
-1906
Wijk
Centrum De Jordaan
Ligging
Aan water, in centrum, in woonwijk

Omschrijving

Ruim en comfortabel vierkamer appartement van 118m2, aan de gracht, op de begane grond en eerste verdieping, met een balkon, een berging en een lift. Het appartement maakt deel uit van het fraaie complex "de Driehoeck" in de noordelijke Jordaan nabij de Haarlemmerstraat, de Lindengracht en de Noordermarkt.

Dit appartement verkeert in een uitstekende staat, de badkamer en WC zijn recent gerenoveerd en de keuken werd zes jaar geleden vernieuwd en is ook in prima conditie.

Centrale entree aan de Brouwersgracht, beschutte binnentuin, gezamenlijke fietsenberging en eigen berging (5,5m2).

Lift naar de eerste verdieping, overloop met meterkast, bergkast en toegang tot de woning.
Uniek aan dit appartement is dat het ook nog een eigen toegangsdeur heeft aan de Lijnbaansgracht.

Indeling eerste verdieping :
Hal, garderobe, bergkast met de cv-ketel, modern toilet, moderne ruime badkamer voorzien van een douche, een dubbele wastafel, kastruimte en een ligbad.

Aan de rustige binnentuin zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd. De slaapkamers zijn onderling verbonden met twee vouwdeuren. Middels openslaande deuren is er toegang tot een balkon op het zuiden.

De keuken bevindt zich aan de grachtzijde en staat als het ware op een vide die met een wenteltrap verbonden is met de woonkamer. De keuken is voorzien van een vaatwasser, vriezer, koelkast, afzuigkap, vier-pits gaskookplaat en een oven. Er is veel kastruimte en ruimte voor een ontbijthoekje.

Indeling begane grond :
Ruime woonkamer met een vide en een wenteltrap, een hoog plafond en openslaande deuren aan de Lijnbaansgracht. De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer. De hoogte van de woonkamer ( meer dan 5 meter ) is bijzonder voor een woning in een voormalig pakhuis. Aansluitend aan de woonkamer is de iets lager gelegen eetkamer.

Vanuit de eetkamer is er toegang tot een hal waaraan een berging met wasmachine en droger is, deze berging kan ook worden aangepast naar een tweede badkamer. De derde slaapkamer die aan deze berging grenst is 15m2 en heeft ramen aan de binnentuin.

Het gebouw :
De monumentale pakhuizen van het complex dateren van 1625 maar in 1990 werden deze ontwikkeld tot luxe appartementen met liften. De fundering van het gebouw werd toen ook vernieuwd. Aan de buitenzijde heeft het gebouw de monumentale uitstraling behouden maar binnen is alles up-to-date. Het complex heeft de status van Rijksmonument.
Deze woning is rustig en goed gelegen op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw en grenst aan het rustige deel van de Lijnbaansgracht.

Omgeving :
Alle voorzieningen van de noordelijke Jordaan zijn om de hoek, de Haarlemmerdijk, Haarlemmerstraat, de markten van de Lindengracht en de Noordermarkt, u bent er zo.
Het centraal station is 10 minuten wandelen en de parkeergarage onder het Haarlemmerplein is slechts 5 minuten wandelen.

Kenmerken :
- Drie ruime slaapkamers
- Rijksmonument op eigen grond
- Eigen toegang en gezamenlijke entree
- Gezonde actieve VVE, recent groot onderhoud uitgevoerd
- Moderne badkamer en mogelijkheid voor een tweede badkamer

Kortom : Modern comfort in een monumentaal complex in het leukste gedeelte van de Jordaan !
Spacious and comfortable 3-bedroom apartment of 118m2, on the canal, on the ground floor and first floor, with a balcony, a storage room and an elevator. The apartment is part of the beautiful complex "Driehoeck" in the northern Jordaan near the Haarlemmerstraat, Lindengracht and Noordermarkt.

**** ENGLISH TRANSLATION *********

This apartment is in a good condition, the bathroom and toilet are recently renovated and the kitchen was renovated six years ago and is in excellent condition.

Central entrance at the Brouwersgracht, secluded courtyard garden, bicycle storage and private storage room (5,5m2). Unique to this apartment is the 2nd (private) entrance on the Lijnbaansgracht.

First floor:
Hall, wardrobe, storage cupboard with the heating system, modern toilet, modern spacious bathroom with a shower, double sinks, closet and bath.

On the quiet courtyardside there are two spacious bedrooms located. The bedrooms are mutually connected by two folding doors. Through double doors there is an access to a south-facing balcony.

The kitchen is located on the canal side and includes a dishwasher, freezer, refrigerator, hood, four burner gas hob and oven. There is plenty of storage and space to create a corner to have breakfast.

Ground floor:
Spacious living room with a loft and a spiral staircase, high ceilings and French doors to the Lijnbaansgracht. The living room has a beautiful wooden floor. The height of the living room (more than 5 meters) particularly for a home in a former warehouse. Adjacent to the living room is slightly lower the dining area.

From the dining room there is access to a hallway which a utility room with washer and dryer is, this storage can also be adapted to a second bathroom. The third bedroom adjacent to the storage room is 15m2 and has windows to the courtyard.

The building :
The historic warehouses of the complex dating from 1625 but these were developed in 1990 luxury apartments with elevators. The foundation of the building was then also renewed. On the outside the building has retained its historic appearance but inside everything is up to date.
The complex has the status of national monument. This house is quiet and well located on the ground floor and first floor of the building and adjacent to the quiet part of the Lijnbaansgracht.

Setting:
All facilities of the northern Jordaan are situated around the corner, the Haarlemmerdijk, Haarlemmerstraat, the markets on Lindengracht and Noordermarkt you are only 3 minutes away.
The central station is a 10 minute walk and the parking garage under Haarlemmerplein is only a 5 minute walk.

Features:
- Three spacious bedrooms
- Monument, full ownership no leasehold
- Private entrance and common entrance
- Healthy Active association of owners, recently carried out major repairs
- Modern bathroom and possibility of a second bathroom

In short: Modern comfort in a historic complex in the nicest part of the city centre !

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Daktype
samengesteld dak
Dakmateriaal
pannen, bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
118 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, douche, dubbele wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel
Type ketel
Intergas
Bouwjaar ketel
2005
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
L
Indexnummer
A110
Perceel
7834
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan water, in centrum, in woonwijk

Foto's